top of page

NEWS

Coaches de Baak

2023

Imke

Offline

Deventer

Onderwerpen: 

Talentontwikkeling: ¨Wat zijn mijn talenten en hoe kan ik deze beter benutten?¨ ¨Wat wil ik, wat kan ik en hoe dan verder?¨   Patronen en relaties: ´Ik vind het lastig om aan te geven wat ik wil´ of ´elke keer kom ik op hetzelfde punt weerstand tegen bij mijzelf of bij de ander´ of ´ik kan niet goed opschieten met mijn collega´ Hoe doorbreek ik dit? Hoe ga ik hiermee om? Stress: ¨Ik voel stress in mijn lijf, hoe kan ik dit verminderen?¨ ¨Ik heb hoge verwachtingen van mijzelf, hoe laat ik meer los?¨ ¨hoe houd ik alle ballen in de lucht?¨

Aanpak:

Mijn focus ligt op het samen onderzoeken van iemands potentieel. Ik ga altijd uit van iemands innerlijke kracht. Om een fijne coachingervaring te bieden, hou ik rekening met de leerstijl van de coachee en hanteer daarbij passende methoden. Ik leg de nadruk op onderzoeken, ontdekken, ervaren en oefenen. Het coachtraject is een gedeelde verantwoordelijkheid, waarbij de coachee zelf verantwoordelijk is voor zijn of haar ontwikkeling. Het traject heeft een gestructureerde benadering, en daarbinnen is ruimte om keuzes te maken of andere wegen te verkennen. Het thema (werk)geluk integreer ik in de coachsessies. Mijn ervaring op dit gebied draagt bij aan de relevantie van dit onderwerp en heeft invloed op zowel de coachees´ prive- als werk omgeving. Op veel verschillende thema´s kan ik methodes toepassen zoals Voice dialogue, mindfulness of de transactionele analyse. Ik kijk altijd een klein stukje terug naar het verleden waar en met name waarom patronen zijn ontstaan, dan maken we een fundament om vervolgens vanuit daar te leren, te ontwikkelen en te groeien. Alles in het tempo van en met aandacht voor de coachee. Oordeelvrij, alles mag gezegd worden.

Coach Gesproken: 

Deventer met een max van 60 min. reistijd

kathalijn

Offline

rosmalen ( den bosch)

Onderwerpen: 

Hoe ga ik om met mijn onzekerheid waarin ik mij vergelijk met anderen? Hoe kies ik welke vervolgkeuze bij mij past en ik graag wil in plaats van dat ik denk dat ik dat moet? Hoe kies ik mijn eigen wijze in hoe ik om ga met prive-werk balans?

Aanpak:

Meer kun je lezen op mijn website: www.kalawati.nl. of op Coachfinder. Ik creëer in alles wat ik doe speelse wijze een lerende omgeving voor mezelf en de ander. Diverse thema’s maak ik op een speelse manier bespreekbaar maken en haal zaken die onder de oppervlakte liggen naar boven. Als coach heb ik ervaring met de volgende thema’s identiteitsontwikkeling, multi culturele sensitiviteit, loopbaan, liefde of burn-out. Wellicht is het mijn Indiase achtergrond, maar door een intuïtieve aanpak, aanpassingsvermogen en flinke dosis enthousiasme weet ik te raken en in beweging te brengen. Ik coach jou bij serieuze thema’s op een speelse manier. Vaak gaat het om zingevings- of identiteitsvraagstukken, maar bij elke vraag help ik jou om op een speelse manier je eigen wijsheid te ontdekken. In de eerste sessie ontmoeten we elkaar, onderzoeken we je situatie en je ontwikkelwensen. Als het van weerszijden klikt en ik je in deze reis mag bijstaan, dan doe ik een voorstel, en stemmen we af wat op dit moment het beste past in jouw ontwikkeling.

Coach Gesproken: 

Rosmalen. Maar online is ook mogelijk en indien het te combineren valt, omgeving utrecht ook.

Sabrina

Online

Den Bosch

Onderwerpen: 

Waarom volg ik steeds hetzelfde patroon (bijv. keuzes in de liefde, conflicten met managers) en lukt het me niet dat te doorbreken? 2.  Hoe kan ik omgaan met klachten van burn-out of depressie, terwijl ik ambitieus ben? 3.  Hoe zorg ik ervoor dat heftige gebeurtenissen uit mijn jeugd me niet meer belemmeren? 4.  Hoe kan ik meer voelen en beter met mijn emoties omgaan, terwijl ik dat heel spannend vind?

Aanpak:

Ik ben Sabrina (35) en ik heb bijna 10 jaar ervaring in het coachen en trainen van young professionals. Mijn specialiteit is het samen helder maken van je vraag, ontdekken welke patronen er spelen, hoe die in je jeugd zijn ontstaan en hoe je die kunt doorbreken om steeds meer te worden wie je in feite al bent.  In mijn coaching zijn empathie, veiligheid en dat jij er helemaal mag zijn uitgangswaarden. Tegelijk bied ik analyse, af en toe doorprikken en inzicht. Hierbij werk ik zowel cognitief als lichaamsgericht. Ik heb de tweejarige Master Coach-opleiding bij de Baak afgerond en heb een cum laude master in Communicatiewetenschappen. Liefst werk ik met reflectieve en gemotiveerde mensen, die zelfontwikkeling interessant vinden, maar daar soms een beetje in vastlopen. Ik heb kennis over menselijke processen en oplossingsrichtingen, maar jij bent expert van jouw gevoel en geschiedenis. Samen zetten we het proces in gang.  Website: www.sabrinabrugel.nl

Coach Gesproken: 

Zowel online als offline (in Den Bosch)

Ante

Offline

Vianen

Onderwerpen: 

Leiderschap 2.Perfectionisme 3. Stress

Aanpak:

Als opgeleid Mastercoach en Teamcoach bij Coachcollege De Baak hanteer ik geen vaste methode anders dan de kop-romp-staart methode, oftewel een gedegen intake, kijken naar de coach vraag en samen met coachee komen tot een plan van aanpak om vervolgens gedegen af te sluiten met eventueel 2 maanden na het traject een terugkom sessie.

Coach Gesproken: 

Utrecht

Margo

Offline

Leiderdorp

Onderwerpen: 

Loopbaangerelateerde vraagstukken, waar liggen mijn kwaliteiten, wat wil ik, hoe kom ik daar Persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, patronen in kaart brengen; Betere Werk/Prive balans

Aanpak:

In mijn coaching hanteer ik oplossingsgerichte methodieken en ook praktische opdrachten om tot resultaat te komen. Daarnaast , zal ik desgewenst aandacht besteden aan wat er omgaat in de coachee op gevoelsniveau aan de hand van visualisatie en mindfulness oefeningen, als ook teruggaan naar het gezin van herkomst om bewustwording te creëren.

Coach Gesproken: 

Leiderdorp/Noordwijk

Henk

Offline

Groenlo

Onderwerpen: 

Persoonlijke groei en ontwikkeling. 2 vergroten persoonlijke effectiviteit  3. Vergroten van je persoonlijke vrijheid in denken en doen.

Aanpak:

Organisatie en executive coach. Gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling. Door je bewust te maken van je (innerlijke en uiterlijke) patronen en de betekenis daarvan. Nieuw inzicht en bewegen vanuit je hart start met jou vraag. Mijn methode is lichaamsgericht en contextueel, zonder oordeel en vanuit compassie voor het mens-zijn zoals het verschijnt.

Coach Gesproken: 

Groenlo en/ of omgeving Zwolle, reizen is evenwel geen probleem.

Suzan

Offline

Amsterdam

Onderwerpen: 

Coachvragen waar ik graag mee werk zijn onder anderen: Mindset en vaardigheden: "Ik moet mijn eigen werk of artikel presenteren en vind dat moeilijk, het roept spanning bij me op dat ik straks mijn verhaal ga vertellen" 2. Inzet van talenten:  "Ik wil mijn creatieve kanten beter leren kennen en ontwikkelen, in combinatie met mijn werk of apart daarvan". 3: Rouw en Verlies:  "Ik heb te maken met teleurstelling en verdriet, professioneel of privé, hoe kan ik hier mee omgaan?"

Aanpak:

Na de intake, waarin we de coachvraag exploreren, bespreek ik de hypothese met jou als coachee. Jij hebt de regie over de inhoud, waar je mee wilt werken. Als het nodig is gebruiken we meerdere gesprekken om de coachvraag te verhelderen. Ik werk cliëntgericht en jij als coachee staat in het midden. Mijn grondhouding is belangstellend, empathisch en zonder oordeel. Oplossingsgerichte methodes helpen om je in je eigen kracht te zetten en in beweging te komen. Het onderzoeken van je coachvraag doe je met het werken met je biografische gegevens, je levensverhaal of je zelfbeeld, creatief in woord en beeld. Vaak leveren de handen iets op wat je niet had kunnen bedenken. In overleg kijken we of je huiswerk meeneemt. Mijn specialisaties zijn mindfulness en beeldend / creatief werken.

Coach Gesproken: 

Nieuwmarkt Amsterdam

Coen

Offline

Gouda

Onderwerpen: 

ouderen veiligheid ICT 2. 3\\\.

Aanpak:

bij voorkeur face to face of digitaal Goede informatieoverdracht door vragensteller

Coach Gesproken: 

nader te bepalen

Nelleke

Offline

Oisterwijk

Onderwerpen: 

Mijn coachervaring en affiniteit ligt op het gebied van persoonlijke groei en effectiviteit, samenwerken, omgaan met  stress, zelfvertrouwen opbouwen, presenteren, time-management en loopbaanvragen.

Aanpak:

Vanuit mijn achtergrond als conrector op een vwo-school heb ik ervaring en affiniteit met jonge mensen. Ik werk vanuit respect en vertrouwen met de cliënt en gebruik diens kwaliteiten, sterke punten en positieve ervaringen als uitgangspunt voor de coaching. De cliënt wordt te allen tijde betrokken bij de invulling van het coachtraject om zo commitment en motivatie te bevorderen.

Coach Gesproken: 

Daar waar de denktankdeelnemer al werkzaam is.

Christien

Offline

Amersfoort

Onderwerpen: 

Hoe kies ik mijn eigen pad, ipv het gebaande/verwachte pad? Hoe komt het dat ik steeds tegen ongeveer dezelfde dingen aanloop? 3. Ik ben toe aan een volgende stap in mijn carrière. Welke stap kan ik nemen?

Aanpak:

Mijn voorkeur gaat uit naar een cliëntgerichte, positieve en motiverende coaching. door rustig, aandachtig en respectvol te zijn, kan ik verbanden leggen in wat de coachee zegt, doorvragen, spiegel voorhouden.

Coach Gesproken: 

ik ben flexibel, wel graag bij een station in de buurt, ivm ov-kaart.

Leo

Offline

Nijmegen

Onderwerpen: 

begeleiding ouderen als coach en als anbo vrijwilliger

Aanpak:

veel luisteren voor de juiste aanpak

Coach Gesproken: 

Mifdden nederland

Onderwerpen: 

Hoe wil ik mijn talenten inzetten, zodat ik met meer energie in het leven sta? * Hoe benut ik mijn creativiteit optimaal?  3\\\. Hoe ontwikkel ik mezelf, authentiek, in een richting die bij mij past?    

Aanpak:

Coaching bij mij is een gezamenlijke zoektocht, naar jouw vraag en jouw antwoorden. Ik werk met traditionele coachgesprekken en interactieve werkvormen, soms buiten, soms met kunst. Ik werk altijd vanuit de vraag en behoefte, zodat de aanpak optimaal aansluit. Ik werk o.a. veel met Voice Dialogue en Krachtgericht coachen. Zie voor meer informatie: www.illustra-coaching.nl 

Coach Gesproken: 

Geen voorkeur voor online of offline. Offline is bij voorkeur in mijn coachpraktijk in Enschede. Soms is ook coaching in een locatie in de Randstad mogelijk.
bottom of page